chloe baulier wood

Chloé Baulier

GEREGISTREERD BEKKENFYSIOTHERAPEUTE

​Na een danscarriere ben ik sinds 2008 werkzaam in het paramedische vak. Eerst als oefentherapeut met aandachtsgebied bekken, later als fysiotherapeut. Na een aantal jaar in het werkveld groeide mijn interesse in het bekken en bekkenbodem gebied alsmaar meer. De Master bekkenfysiotherapie was dan ook een logisch gevolg en nu werk ik met veel plezier & toewijding in de praktijk.

Ik ga met plezier naar mijn werk en kom met een voldaan gevoel weer thuis. Elke dag is anders en ik ga graag de uitdaging aan om samen met de client opzoek te gaan naar de best mogelijke behandeling voor deze persoon.

De samenwerking met verschillende specialisten maakt het werk altijd interessant en uitdagend.

Ingrid Grosfeld-Buntsma

Ingrid Grosfeld-Buntsma

GEREGISTREERD BEKKENFYSIOTHERAPEUTE, KINDERBEKKENFYSIOTHERAPEUTE

Bekkenfysiotherapie is sinds 2003 een geregistreerde en erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. In 2004 ben ik gestart met de 3-jarige opleiding tot bekkenfysiotherapeut. Sindsdien is mijn aandachtsgebied alleen nog maar bekkengerelateerd. 

Een studie tot kinderbekkenfysiotherapeut was een logisch gevolg. Tevens heb in de Post-hbo opleiding seksuologie met succes afgerond, waar ik specifieke kennis en vaardigheden heb opgedaan in het begeleiden van vragen en problemen op seksuele gebied. Het werken met al deze verschillende problemen bij mannen, vrouwen en kinderen, maken dat mijn werkdag nooit hetzelfde is. 

Er zijn goede contacten met andere disciplines zoals specialisten (o.a. urologen, gynaecologen, kinderartsen, seksuologen en verloskundigen) wat ten goede komt aan de juiste behandeling/patiënt.

Marianne Voet

Marianne Voet

GEREGISTREERD BEKKENFYSIOTHERAPEUTE

Sinds 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Vanaf 1990 ben ik mij, gefascineerd door het bekken- en buikgebied, steeds meer gaan specialiseren in het behandelen van pijnklachten rondom zwangerschap, geboorte, de periode na de bevalling en in bekkenbodem gerelateerde klachten. 

Sinds 2007 ben ik dan ook geregistreerd bekkenfysiotherapeute. Ik behandel nu alleen nog maar klachten in- en om de buik, het bekken, de bekkenbodem , de heupen en de lage rug bij zowel mannen als vrouwen. 

Het is voor mij elke keer weer een uitdaging om samen met de patient op zoek te gaan naar de precieze diagnose, mogelijke oorzaak van de klacht en beste behandeling van de klacht. Mijn jarenlange ervaring, en uitgebreide scholing door de jaren heen helpen daarbij enorm.