Praktische informatie

Bekkenfysiotherapie Centrum Haarlem is gevestigd in het prachtige pand van Gezondheidscentrum de Koningin. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. In het pand is een lift aanwezig. Wij streven ernaar de therapeutische sessies in een prettige sfeer en omgeving te laten verlopen.

Naast onze vaardigheden als bekkenfysiotyherapeut beschikken wij nu over een echo, flowmeter, myofeedback MAPLE) en kan ook een behandeling met Dry needeling worden toegepast. Ingrid is tevens gespecialiseerd in kinderenbekkenfysiotherapie.
U kunt zonder verwijzing bij ons terecht, alleen wanneer er sprake is van urineverlies dat vergoed wordt uit de basisverzekering heeft u een verwijzing van de arts nodig. Alleen indien u aanvullend verzekerd bent betaalt uw verzekering de kosten voor fysiotherapie. Indien er sprake is van Urineverlies dan worden er 9 behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering

De praktijk heeft overeenkomsten met alle grote ziektekostenverzekeraars.

Wij werken samen en onderhouden structureel overleg met huisartsen, Gynaecologen, MDL-artsen en Urologen van het Spaarne Gasthuis, afdeling Urologie van het VU, de Proctoskliniek in Bilthoven en het Seksueel Expertisecentrum in Haarlem, Mom In Balance en Verloskundigen.
bekkenfysiotherapie-centrum-haarlem-baulier (30)